Tacksamhetens lov:

                               Tack för allt jag har.

                               Tack för allt jag får.

                               Tack för allt jag får ge,

                               allt jag kan bidra med./ Irene

Alla kan förändra världen!

Med ökad medvetenhet och en klar intention kan vi alla vara med och förändra oss själva och vår värld till det bättre!

Min intention som jag skrev ner 2009 lyder  så här:

Jag vill ägna resten av mitt långa och hälsosamma liv åt energiarbete.

Jag vill verka för enhet, helhet och läkning av mig själv, andra människor, djur, Jorden och Universum.

Med hjälp av energiarbete som t.ex. inom Healing Touch vill jag med mitt öppna sinne sprida nyfikenhet och glädje i att återvinna balans.

Jag ämnar vara disciplinerad och organiserad vad gäller min egen fortsatta tillväxt och balansering, samt komma ihåg att ha riktigt roligt på vägen.

Jag vill inspirera andra till att inte ge upp utan fortsätta detta arbete i glädje och entusiasm. Det är min och mänsklighetens rätt att verka för helhet i tillvaron.

Jag vill kunna se tillbaka på mitt långa och innehållsrika liv med ödmjukhet, stolthet och belåtenhet när Sankte Per klappar mig på axeln och säger; Snyggt jobbat!

Länkar till hjälp:

Nätverket Palma Gotland

2007 var jag med och startade Nätverket Palma Gotland, där jag var sekreterare de första sex åren. Vi är ett nätverk för företagande kvinnor som arbetar under mottot:

Att utveckla sitt företag genom att utveckla sig själv

Under 6 år utbildade jag för Röda Korset, i Medmänskligt Bemötande samt Första Hjälpen.

Nätverket Driftig.nu

Jag är med i nätverket Driftig.nu där jag via deras nyhetsbrev får mycket användbar information runt kvinnors företagande.

Min blogg; Upplysningen

På länken nedan kan du läsa om mina tankar och reflexioner om den föränderliga tid vi lever i. Jag kommer att skriva lite då och då.

Om mig, min bakgrund

Som barn vandrade jag ofta ensam i skogen. Jag har minnen från vackra platser som jag inte kunnat hitta tillbaka till senare. Först som vuxen har jag förstått att jag hade kontakt med andra dimensioner och världar.

 

Från slutet på 80-talet och framåt, utbildade jag mig till Zonterapeut, inom healing, och läste mycket om komplementärmedicin. Arbetet som sjuksköterska började kännas allt mer begränsande och otillfredsställande. När jag inte förstod att en förändring var nödvändig, talade min kropp om det för mig! Jag fick ryggskott och diskbråck och hade symptom som vid "utbrändhet". Då tog jag beslutet att säga upp mig. Det fick bära eller brista! Men vad skulle jag göra nu?

Jag "kunde" ju inget annat än att vårda!

 

Via en kontakt i Luleå, som jobbar med personlig utveckling, kom jag utbildningen till Homiatriker på spåren. Jag visste inte ens att det fanns en utbildning där man läser homeopati, irisdiagnostik, akupunktur, chiropraktik m.m. på en gång! 1997 tog jag examen som Homiatriker på Naturmedicinska Fackskolan (NMF Education) och startade egen praktik. I samma veva visade det sig att jag på

"gamla dar", blivit gravid. Jag fick mitt enda barn 1998!

 

 

Som ofta kommer livet med många överraskningar. Både önskade och oönskade! Efter att ha kämpat med nystartat företag och att vara småbarnsmamma ett par år, blev jag sjuk i cancer.

Under de kommande åren handlade det om att göra min egen läkeresa, vara mamma, samt finnas nära två av mina bästa väninnor som också fått cancer.

 

Jag kände att jag behövde vända på varje sten för att hitta orsaker till, och lösningen på min situation. Jag letade inåt, jag avskärmade mig, och var nog ganska svår att leva med! Jag tog även hjälp utifrån av andra terapeuter, guider och vägledare! Hela min familj var också ett stort stöd.

 

Tyvärr överlevde mina väninnor Katarina och Claire inte sin kamp!

När Claire dog hade det gått fyra år sedan jag blev sjuk. Då fattade jag beslutet;

Nu fick det vara nog!Jag orkar inte vara rädd längre!

Det tog mig alltså fyra år innan jag började kunna titta framåt igen med tillit till livet! Under resans gång hade jag öppnat upp för kunskap och inre vetskap som jag inte haft kontakt med på länge!

I mitt arbete kommer nu min starka intuition, tilltagande medialitet samt andlig vägledning till användning! Inte minst vid distansbehandlingar, då jag ser det som en stor tillgång!

Du kan också skriva någon rad om hur du uppfattade din behandling / konsultation med mig, under fliken

klientkommentarer.

^ Upp | Homiatiker Irene Ahlkvist, Väskinde Gällungs 484, 622 75 Visby, Gotland - info@healing-akuten.com - 0498 - 27 28 29