Klientreferenser

"Min fru var döende i cancer. Jag var stressad, hade högt blodtryck och känning av hjärtat. Irene behandlade mig med healing. Behandlingarna gav mig ett lugn. Det var som en fristad. Vid ett tillfälle upplevde vi båda en "närvaro" i rummet. Jag "såg" som konturen av ett ansikte, som om det kom upp genom en vattenyta. Jag visste inte vem det var. Irene sa att det var min frus döda mamma, som kommit för att möta henne när hon skulle "gå över". Vad vi inte visste var att detta skulle ske redan samma kväll! Mitt i chocken och sorgen kändes det ändå skönt att veta att hon var där för att möta henne!"

Mats

"Jag hade nackbesvär sedan länge. Inte ens tabletter mot inflammation gjorde mer än lindrade, under tiden jag tog dem. På en mässa provade jag en 30-minuters healing/energibalansering. Irene hittade ett cellminne från ett tidigare liv, som hon rensade bort. Besvären försvann nästan omedelbart och har inte kommit tillbaka"!

Agneta

”Efter ett brustet pulsåderbråck i hjärnan, fick jag ofta svår huvudvärk. Med hjälp av chakrabalansering på distans började huvudvärken, oftast omedelbart, att försvinna! Numer får jag sällan huvudvärk”.

Pappa Göran

"Jag sökte hjälp för min svartsjuka som höll på att förstöra min relation. Under healingbehandlingen kom Irene i kontakt med ett minne från ett tidigare liv, varifrån hon menade att detta uppstått! Hon rensade bort cellminnet och sa att allteftersom mina celler byts ut och förnyas, kommer detta beteende att klinga av och försvinna. Numer har jag inte alls så svårt att hantera situationer som kan uppstå".

Andreas

"Jag får urinvägsbesvär av och till. Då kontaktar jag Irene och får zonterapibehandling. Oftast räcker det med en behandling för att bli bra igen".

Eva

"Jag hade akut nackspärr. Irene var på besök och "kände in" min energi runt nacken, lite på avstånd. Med healing rensade hon bort något vasst som fanns i mitt energifält, och nackspärren släppte omedelbart! Ett tag kände jag dock av att musklerna varit spända".

Syster Carina

"När jag blir kall, sitter kallt får jag ibland besvär med ont i magen/underlivet. Troligen prostatan som blir irriterad. Jag har valt homeopatisk behandling, som alltid hjälper i det akuta skedet".

Jan 

"Besökte Irene för en homeopatisk konsultation,  p.g.a. ett besvär som inte blivit avhjälpt trots läkarbesök. Jag fick till och med utskrivet en mycket dyr specialmedicin som inte hjälpte ett dugg. Under konsultationen blev jag mycket irriterad över en del frågor Irene ställde. Jag gick därifrån kraftigt irriterad! När så homeopatmedlet kom med posten ett par dagar senare lyckades jag spilla ut pillrena över hela köksbänken. Sopade ihop piller och brödsmulor och tänkte att det gjorde detsamma. Det skulle inte hjälpa i alla fall! Men döm om min förvåning då det faktiskt tog bort mitt besvär nästan omedelbart, och att det inte kom tillbaka. Nu många år senare har jag kontaktat henne för andra besvär, samt berättat hur det faktiskt gick. Jag avbokade nämligen återbesöket den gången så Irene fick inte veta att behandlingen gett mycket gott resultat"

Åsa.

"Jag måste få tacka dig så innerligt för vad du gjorde i fredags. Det är helt otroligt! Jag som hade haft sån värk dagarna innan, och när jag gick från dig var allt borta och är så fortfarande!!!

Tack! Vad jag är glad att du finns och att jag hittade dig."

Inga-Lill

^ Upp | Homiatiker Irene Ahlkvist, Väskinde Gällungs 484, 622 75 Visby, Gotland - info@healing-akuten.com - 0498 - 27 28 29